Evenimentul Zilei > Actualitate > SMILEY a făcut anunțul DECISIV. SE RETRAGE DEFINITIV? „Sunt OBOSIT, am nevoie de PAUZĂ”
SMILEY a făcut anunțul DECISIV. SE RETRAGE DEFINITIV? „Sunt OBOSIT, am nevoie de PAUZĂ”

SMILEY a făcut anunțul DECISIV. SE RETRAGE DEFINITIV? „Sunt OBOSIT, am nevoie de PAUZĂ”

Smiley, unul dintre ce mai îndrăgiți artiști din România, a anunțat că nu are o agendă foarte bine organizată. Acesta a mai spus și că uneori are nevoie de o pauză.

Smiley își ia vacanță abia în ianuarie, deși recunoaște că proiectele muzicale, emisiunile de la PRO TV și conducerea afacerii sale îl epuizează uneori. 

„Știi care e treaba? Eu dorm 6-7 ore. Nu mă privez de somn. Am timp să fac și muzică, să am grijă și de business, să fac și emisiuni, mai am timp și de viață personală, mai plec când mai am câte o zi liberă sau mai stau în casă și dorm, mă uit la un film, citesc ceva, mă mai văd cu familia. Adică, cumva, e echilibrată treaba. Am eu o agendă, dar nu sunt foarte organizat. Nu fac nimic special. Evident, mai am și perioade în care sunt foarte obosit și am nevoie de o pauză. Dar o iau, nu e o problemă. Săptămâna viitoare, spre exemplu, iau o pauză ca să stau să scriu muzică. Pur și simplu. Nu mai fac nimic altceva”, a susținut Smiley, confrom B1.

De o vacanță adevărată va avea timp abia la începutul anului viitor: ”Nu am probleme să-mi închid telefonul. Uite, de două ore, nici nu m-am uitat la el. Când sunt în studio nu am telefonul lângă mine. Vacanță pe bune… abia în ianuarie. La iarnă. Vacanță din asta de stat degeaba”.