Evenimentul Zilei > Monden > Simona Sensual, incredibil cum arată! O mai recunoști în POZA asta?
Simona Sensual, incredibil cum arată! O mai recunoști în POZA asta?

Simona Sensual, incredibil cum arată! O mai recunoști în POZA asta?

Una dintre cele mai frumoase vedete din anii trecuți și-a făcut o apariție de zile mari la un recent eveniment.

Simona Sensual nu mai este în lumina reflectoarelor, dar și când merge undeva, toți ochii sunt ațintiți asupra ei! Frumoasa blondă de acum câțiva ani a devenit între timp brunetă, o brunetă atât de …senzuală încât bărbați își sucesc gâturile privind-o.

Prezentă la un eveniment organizat recent la Palatul Snagov, Simona, o apreciată femeie de afaceri (!), și-a etalat formele schimbând două ținute elegante în seara respectivă! Doamnele au fost invidioase, iar domnii, vrăjiți de prezența ei, scrie bzc.ro.

Moldoveanca s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care are succes în afaceri și pe care preferă să-l țină departe de ochii curioșilor. Fiindcă nu dorește să dea curs speculațiilor, Simona Sensual nici nu poartă verighetă, notează sursa citată, alimentând misterul ce planează în jurul noii sale vieți.

Altfel, la începutul acestui an, Simona Sensual a mers într-o vacanță de neuitat în Țara Sfântă,  acolo unde a vizitat și Biserica Sfântului Mormânt, lăcaș la care a fost, recent, și președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soția sa.