Simona Halep joacă astăzi în semifinalele turneului de la Stuttgart. Ce spune despre adversara ei

Simona Halep joacă astăzi în semifinalele turneului de la Stuttgart. Ce spune despre adversara ei

Simona Halep joacă astăzi pentru un loc în finala turneului de la Stuttgart. Adversară îi va fi Caroline Wozniacki, fost lider al clasamentului WTA. Meciul va avea loc la ora 14:30 şi va fi difuzat de Digi Sport 3.

Simona Halep, favorită la câştigarea turneului, şi-a caracterizat adversara înainte de meci. "E o jucătoare redutabilă, se mișcă foarte bine și aleargă mult. Trimite mingile aproape de linia de fund. Eu însă trebuie să fiu agresivă, să joc pe stilul meu și să-mi impun jocul. Mă aștept la un meci greu, dar sunt pregătită să joc impotriva ei", a spus Halep, potrivit digisport.ro.

De partea cealaltă, Caroline Wozniacki a declarat: "Cu siguranță va fi un meci greu. Ei îi place zgura, iar eu o să încerc să joc la fel cum am făcut-o în partida contra Carlei Suarez".

Simona Halep s-a calificat în semifialele turneului de la Stuttgart după ce a învins-o pe Sara Errani în două seturi, scor 6-4, 6-4. Indiferent de ce va face Simona Halep în continuare la acest turneu, ea va urca de luni pe poziţia a doua a clasamentului WTA, profitând de eliminarea prematura a Mariei Şarapova, deţnătoarea trofeului.

Ne puteți urmări și pe Google News