Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep: „Dacă nu ajung în finală, aș vrea să câștige ea”
Simona Halep: „Dacă nu ajung în finală, aș vrea să câștige ea”

Simona Halep: „Dacă nu ajung în finală, aș vrea să câștige ea”

Simona Halep a vorbit despre turneul de la US Open, la care va debuta marți. Tenismena românca a spus că i-ar plăcea să ridice trofeul deasupra capului, dar dacă nu o va face, are o favorită: Serena Williams.

Simona Halep a afirmat că se simte foarte bine înaintea debutului la US Open și vrea să realizeze o performanță importantă la New York. În cazul în care nu va putea câștiga ultimul turneu de Mare Șlem al anului, Halep s-ar bucura dacă ar face-o Serena Williams, liderul WTA.

„Mă simt foarte bine fizic. Am avut rezultate foarte bune în ultimele săptămâni. Acum am încredere că pot avea mai multe succese. La ultimele turnee am jucat foarte bine și m-am bucurat de tenis. Asta înseamnă mult pentru mine și sper să practic cel mai bun tenis al meu. Darren Cahill a făcut treabă excelentă cu mine. Acum mă simt mai relaxată și mai odihnită mental. Îmi place foarte cum joc. Serena este favorită. Dacă nu ajung în finală, aș vrea să câștige ea. Dacă ajung în finală, vreau să câștig eu”, a spus Halep.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: