Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep, criticată DUR pentru înfrângerea de la Birmingham: „E arogantă, e încăpățânată. Or fi și banii foarte mulți care s-au adunat”
Simona Halep, criticată DUR pentru înfrângerea de la Birmingham: „E arogantă, e încăpățânată. Or fi și banii foarte mulți care s-au adunat”

Simona Halep, criticată DUR pentru înfrângerea de la Birmingham: „E arogantă, e încăpățânată. Or fi și banii foarte mulți care s-au adunat”

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham, fiind învinsă de franţuzoiaca Kristina Mladenovic, în trei seturi. Jucătoarea de tenis a fost criticată dur de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, acesta fiind de părere că Halep şi-a schimbat atitudinea.

Cunoscut pentru analizele sale din tenis, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, vineri, eliminarea Simonei Halep de la Birmingham.

"Nu e bine ce se întâmplă cu Simona. Am scris despre ea primul editorial, „Mangusta”, pentru că vedeam în fata asta niște calități ieșite din comun, atât ca joc cât și ca psihic. S-a schimbat și nu în bine. În cursul acestui meci, antrenorul Kristinei Mladenovic a venit de trei ori la bancă. În pauza primului set a venit la bancă și i-a zis Kristinei să bage primul serviciu. De la prima minge a făcut ce i-a spus antrenorul și a câștigat cu 6-0. A spulberat-o și în setul trei, Simona s-a agățat, tot Mladenovic a dominat-o, punându-i zece scurte, procedeu la care Simona nu știe să răspundă. Tremură, se ofilește toată.

La Simona nu a venit nimeni. În schimb, a făcut gesturi la antrenor, exprimând frustrarea, gesturi foarte neplăcute, a și spus niște lucruri Simona. S-a schimbat, e arogantă, e încăpățânată, încearcă să joace tenisul ăla unic pe care îl știe ea de pe fundul terenului, nu vrea să învețe nimic. Cu atitudinea pe care o are nu îmi place cum privește, cum se comportă. Or fi și banii foarte mulți care s-au adunat", a spus jurnalistul, potrivit Digi 24.

Cu toate acestea, Cristian Tudor Popescu este de părere că se poate schimba, dacă îşi dă seama de greşeile pe care le comite. "Dacă va accepta că ceva nu e în regulă, se mai poate. Oricând poate să schimbe ceva și să fie din nou Simona noastră”, a spus acesta.