Evenimentul Zilei > Monden > Simona Gherghe a făcut o criză de nervi din cauza mamei unui concurent
Simona Gherghe a făcut o criză de nervi din cauza mamei unui concurent

Simona Gherghe a făcut o criză de nervi din cauza mamei unui concurent

Simona Gherghe a avut, din nou, o ieșire nervoasă, de data aceasta în calitate de moderatoare a emisiunii "Mireasa". Ce-i drept, a avut și motive.

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane, ca prezentatoare a show-ului matrimonial, ‘Mireasa’. Timpul petrecut departe de studiourile de televiziune nu i-au îmblânzit, însă, temperamentul vulcanic. În ediția de joi a emisiunii, ea a certat-o din nou pe doamna Mia pe motiv că a împins brutal motanul de lângă ea.

Concurenții din casă ‘Mireasa’ au în grijă mai multe animăluțe aduse de staff-ul emisiunii. Doamna Mia, mama lui David,  a demonstrat în repetate rânduri că nu iubește pisicile. Ultima oară, ea a făcut gestul în direct, când se afla chiar lângă Simona Gherghe.

Prezentatoarea, înfuriată rău

Doamna Mia s-a arătat enervată de faptul că felina stă numai lângă ea, motiv pentru care a împins-o de pe canapea. Supărată că mama lui David a brutalizat pisica, Simona Gherghe a criticat-o vehement.
Doamna Mia a încercat să se scuze. Ea a spus că nu a bruscat-o, dar  Simona Gherghe, care stătea chiar lângă ea, văzuse ce s-a întâmplat.

“Doamna Mia, vă rog frumos, dacă mai împingeți o dată motanul, vă pedepsesc! Serios. Nu mi se pare ok. L-ați împins și mă deranjează foarte tare lucrul acesta. Animăluțele astea au fost aduse în casă să fie iubite și îngrijite. Nu mai faceți astfel de gesturi”, i-a spus Simona Gherghe  în direct.

“Așa ursuză sunteți?”

Între doamnele Mia și Ana, mamele băieților David și Radu, s-a produs un conflict chiar de la intrarea în casă “Mireasa”. Motivul ar fi faptul că doamna Mia are o atitudine nepotrivită cu celelalte mame.

Confruntată în direct, mama lui David nu a vrut să discute despre acest lucru. Prezentatoarea emisiunii, Simona Gherghe, a încercat zadarnic să vorbească cu doamna Mia. În cele din urmă, prezentatoarea a răbufnit. Vedeta i-a spus mamei lui David că este mereu nemulțumită. Ea i-a reproșat, de asemenea, că strică atmosfera în casă.

“Nu mi se pare că sunteți mulțumită. Nu am venit pentru altceva. Stricați atmosfera în casă. Nu sunteți rude, asta este viața, nu v-a obligat nimeni să veniți aici. Nu aș vrea să vă mai certați. De o săptămână vin și este o tensiune în casă. Atunci plec acasă, nu am ce să discut. Așa ursuză sunteți?”, a întrebat-o Simona Gherghe pe doamna Mia, potrivit tacataca.prosport.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: