MONŞTRI. Si-au UCIS fetiţa cu ACID pentru că s-a uitat la un băiat

MONŞTRI. Si-au UCIS fetiţa cu ACID pentru că s-a uitat la un băiat

Doi părinţi au fost arestaţi fiind acuzaţi că şi-au ucis fetiţa aruncându-i acid pe corp. Motivul este unul de-a dreptul uluitor.

Mohammad Zafar şi soţia sa, Zaheen, ambii din Pakistan, au fost arestaţi de poliţia din Kashmir. Anusha, fiica lor în vârstă de 15 ani, a murit în chinuri după două zile. Cei doi părinţi au încercat să muşamalizeze crima, însă au fost desconspiraţi la înmormânatare. Fata avea faţa acoperită, ceea ce nu e o practică normală în comunitatea de musulmani din Kashmir. După ce i-au luat la întrebări poliţiştii, cei doi au recunoscut fapt şi au povestit cum s-a întâmplat totul. Într-un interviu pentru BBC, Mohammad Zafar, în vârstă de 53 de ani, de meserie zugrav, a spus că şi-a avertizat de mai multe ori fata să nu se uite după băieţi. "A trecut un băiat pe motocicletă. S-a întors să se uite la el de două ori. I-am spus să nu facă asta, e greşit", a spus bărbatul. Peste 60% din trupul fetei a avut arsuri. Părinţii nu au dus-o pe Anusha la spital decât după o zi şi a murit în pentru că era deja în stare critică.

Mama ei le-a spus jurnaliştilor că fiica şi-a cerut iertare. "A spus că n-a făcut-o intenţionat şi că nu o va mai face vreodată. Apoi am aruncat cu acid. A fost destinul ei să moară în felul ăsta", spune Zaheen, fără prea multe remuşcări.

Cuplul mai are încă patru copii sub 10 ani - doi băieţi şi două fete.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kotli, regiunea în care s-a întâmplat această poveste horror este recunoscută pentru astfel de practici extreme. Comisia Drepturilor Omului din Pakista a raportat că peste 900 de femei au fost omorâte anul trecut după ce au fost acuzate că "au dezonorat familia" în diverse feluri.