Şi-a ucis prietena, iar apoi i-a ascuns corpul sub cadourile de Crăciun | VIDEO

Şi-a ucis prietena, iar apoi i-a ascuns corpul sub cadourile de Crăciun | VIDEO

O femeie din SUA şi-a ucis una dintre prietene, iar apoi i-a ascuns corpul sub grămada de cadouri de Crăciun, aşezate sub brad. Incidentul a avut loc în statul american Florida.

Patty White, în vârstă de 40, a fost deja arestată pentru uciderea amicei sale, Michele O'Dowd, în vârstă de 67 de ani.

Din cauza unor probleme financiare, Patty White a apelat la ajutorul prietenei sale, Michele. Victima a luat-o în gazdă, iar de câteva luni locuiau în aceeaşi casă. Zilele trecute, în urma unei certe aprinse, Patty şi-a omorât prietena, iar corpul i l-a ascuns sub mormanul de cadouri de sub brad.

Crima a fost descoperită de fratele geamăn al victimei, care a anunţat imediat poliţia. Cercul de suspecţi a fost realizat în numai câteva ore, iar suspiciunile poliţiştilor s-au îndreptat spre femeia pe care victima o ajutase.

Ne puteți urmări și pe Google News

Patty White a fost reţinută de poliţie la începutul acestei săptămâni, iar în timpul interogatoriului a recunoscut crima.

Anchetatorii au mai aflat că White a furat şi două dintre cardurile prietenei sale şi a încercat să scoată bani de la cel puţin două ATM-uri.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/89KB2v2AbX4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>