Servicii sexuale incluse în cazare. Vezi cum îşi racola clienţii o reţea de prostituţie! | VIDEO

Servicii sexuale incluse în cazare. Vezi cum îşi racola clienţii o reţea de prostituţie! | VIDEO

Oamenii legii din Prahova au destructurat o reţea de prostituţie şi proxenetism care îşi racola clienţii prin anunţuri date la mica publicitate, le oferea cazare şi servicii sexuale contra-cost. Trei proxeneţi au fost reţinuţi iar zece clienţi şi cinci prostituate au dat cu subsemnatul la poliţie.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul I.P.J. Prahova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti au efectuat, ieri, trei percheziţii domiciliare ce au vizat imobile utilizate de membrii unei grupări infracţionale specializată în prostituţie şi proxenetism. Gruparea infracţională era formată din trei proxeneţi, bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 39 de ani şi cinci femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 36 de ani, cercetate pentru prostituţie. În urma percheziţiilor, au fost conduse la sediul poliţiei 18 persoane. Pe lângă "peşti" şi prostituate, au fost audiaţi şi zece clienţi ai "fetiţelor". Clienţii, pe listele proxeneţilor

În locuinţele percheziţionate au fost identificate şi ridicate computere şi telefoane mobile, aproximativ 30.000 de lei şi diverse însemnări ale proxeneţilor cu evidenţa clienţilor. Din cercetări a rezultat că membrii grupării îşi racolau clienţii prin intermediul anunţurilor de mică publicitate şi prin anunţuri postate pe diferite site-uri de pe internet şi le ofereau găzduire în diverse apartamente închiriate în municipiul Ploieşti. Pentru serviciile prestate de prostituate se percepeau sume cuprinse între 100 şi 300 de lei. Cei trei proxeneţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Ploieşti cu propunerea de arestare preventivă.

Ne puteți urmări și pe Google News