Evenimentul Zilei > Actualitate > Serena Williams, gata de sfertul de finală cu Halep: „Sunt pregătită!” Ce spune Darren Cahill
Serena Williams, gata de sfertul de finală cu Halep: „Sunt pregătită!” Ce spune Darren Cahill

Serena Williams, gata de sfertul de finală cu Halep: „Sunt pregătită!” Ce spune Darren Cahill

După ce a trecut cu mari emoţii de confruntarea din optimile de finală de la Australian Open, cu puternica bielorusă Aryna Sabalenka (6 – 4, 2 – 6, 6 – 4), Serena Williams simte că poate ridica pentru a o opta oară deasupra capului trofeul competiţiei de la Melbourne.

Deşi a cedat clar în ultima întâlnire directă cu Halep, disputată pe iarba londoneză de la Wimbledon, Serena Williams, în vârstă de 39 de ani, nu se sperie de bătălia din sferturi, de marţi.

„În acest moment sunt pregătită pentru a face faţă oricărei adversare. Sunt sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam şi m-am aflat în această poziţie de mai multe ori decât aş putea număra. Aceasta este atitudinea potrivită pentru mine. Sunt pregătită” a sunat strigătul de luptă al Serenei Williams.

Cahill remarcă forma fizică a americancei Serena Williams

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, remarcă, la rândul său, forma fizică excelentă în care se află Serena Williams. Australianul a lăsat diplomația deoparte și a pus-o în gardă pe Simona Halep chiar în public.

„Serena Williams se mişcă foarte bine şi acest aspect iese cel mai mult în evidenţă. Nu am mai văzut-o de multă vreme mişcându-se atât de bine. Este capabilă să se apere mai mult.

Dacă ai schimburi lungi de mingi cu ea, are puterea să întoarcă schimburile în favoarei ei” a lăudat-o Cahill pe americanca clasată, în prezent, doar pe locul 11 mondial.

Cahill şi Afremov, în căutarea strategiei câştigătoare

Darren Cahill caută, împreună cu Apostu Efremov, strategia câştigătoare. Acesta o avertizează pe Simona Halep că are nevoie de un joc mai eficient decât cel prestat în disputa de azi, cu poloneza Iga Swiatek.

Serena joacă foarte bine şi se mişcă bine pe teren. E încrezătoare, e Serena Williams. Am avut un plan bun în meciul cu Swiatek, dar aceasta nu înseamnă că va funcţiona şi împotriva Serenei. Va fi nevoie să găsim un plan pentru a o învinge. Dacă intri pe teren cu gândul doar să încerci să faci tot ce poţi, atunci, cel mai probabil, nu vei reuşi să câştigi” o atenţionează Cahill pe Simona Halep.