Evenimentul Zilei > Politica > Senator PNL: USD este MÂRLĂNIE pe faţă, ca şi plagiatul chinezilor cu Abibas. Ponta va candida la Preşedinţie
Senator PNL:  USD este MÂRLĂNIE pe faţă, ca şi plagiatul chinezilor cu Abibas. Ponta va candida la Preşedinţie

Senator PNL: USD este MÂRLĂNIE pe faţă, ca şi plagiatul chinezilor cu Abibas. Ponta va candida la Preşedinţie

Senatorul PNL Cristian Bodea s-a declarat, miercuri seara, la Digi 24 Oradea, revoltat de mişcarea PSD de a forma o nouă alianţă în cadrul USL, Uniunea Social Democrată. El a dezvăluit că majoritatea parlamentarilor PNL este pentru ieşirea de la guvernare.

USD este mârlănie pe faţă, ca şi plagiatul chinezilor cu Abibas”, a spus Bodea. De asemenea, el a confirmat că Daniel Chiţoiu şi Radu Stroe au fost remaniaţi pentru că „acceptau tot ce spunea Ponta”.
Noi n-am fost la guvernare în deciziile Guvernului, au fost niste băieţi deştepţi care au fost atraşi de PSD. Stroe şi Chiţoiu de aia au fost executaţi.  (…) Chiţoiu accepta tot ce spunea Ponta. Cu Iohannis, PSD-ului nu-i convine aşa ceva, cu miniştri care să spună nu”, a subliniat senatorul PNL.
Cristian Bodea a mai dezvăluit că mai toţi parlamentarii liberali îşi doresc ca partidul să iasă de la guvernare.
„Eu abia aştept să ieşim de la guvernare, pentru că PSD nu va mai sta la 40%, intr-o lună două va ajunge la 30%. Toată lumea este de acord la noi în partid că ne-ar avantaja ieşirea de la guvernare. Suntem  la 20% pentru că suntem anexa PSD”, a mai spus senatorul.
Bodea s-a mai arătat convins că Victor Ponta va candida la Preşedinţie.
„Ponta îşi doreşte, el va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. Ei au tot interesul să ne forţeze să ieşim de la guvernare pentru ca Ponta să vină ca o mironosiţă şi să spună că ‘trebuie sa candidez, n-am de ales”, a arătat senatorul PNL.