Selena Gomez se ascunde de paparazzi

Selena Gomez se ascunde de paparazzi

La doar 18 ani, vedeta Disney Channel e extrem de ocupată şi căutată, mai ales de fotografii care vor să o surprindă cu iubitul ei, Justin Bieber.

Cariera Selenei Gomez este în plină ascensiune. Actriţa şi cântăreaţa lansată de Disney Channel a prezentat în urmă cu câteva zile Premiile MTV Europe Awards (EMA) şi s-a ocupat în acelaşi timp să le ofere fanilor în timp real, pe Twitter, informaţii din culisele show-ului.

La doar 18 ani, Selena cântă melodii de succes cu trupa ei, The Scene, şi joacă în "Magicienii din Waverly Place".

Cu toate astea îşi găseşte timp să se întâlnească cu Justin Bieber, iubitul ei, şi să se ascundă de paparazzi. "M-am forţat să devin o persoană matinală, chiar dacă, desigur, mi-aş dori să dorm până mai târziu. De obicei, ziua mea începe devreme, între orele 6 şi 8, dar dacă trebuie să apar la o emisiune de dimineaţă, trebuie să mă trezesc la ora 5 ca să fiu gata."

Ne puteți urmări și pe Google News

Durează în jur de 90 de minute până când Selena arată aşa cum poate fi văzută la TV. "Nu am o dietă anume care să mă ajute, îmi plac mult fructele, pâinea şi produsele de patiserie", a povestit tânăra vedetă. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/EgT_us6AsDg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "De obicei, ziua mea începe devreme, între orele 6 şi 8, dar dacă trebuie să apar la o emisiune de dimineaţă, trebuie să mă trezesc la ora 5 ca să fiu gata." SELENA GOMEZ actriţă