Şefii lui "U" Cluj au refuzat locurile în loja de la CFR

Şefii lui "U" Cluj au refuzat locurile în loja de la CFR

Conducătorii "şepcilor roşii" au decis ca, în semn de solidaritate cu fanii lor, să urmărească derby-ul oraşului de la tribuna a doua. Oficialii grupării din Gruia au pus preţuri aberante la bilete.

Preţurile aberante ale biletelor la derby-ul Clujului, CFR - "U" (n.r. - programat sâmbătă, de la ora 20.30, în direct la Digi Sport), au provocat un veritabil război între şefii celor două grupări. Conducerea clubului din Gruia cere 150 de lei pe cel mai ieftin bilet.

Oficialii "şepcilor roşii" au anunţat ieri că, în semn de solidaritate cu propriii fani, au refuzat invitaţiile la loje şi îşi vor achiziţiona bilete în sectorul destinat galeriei oaspeţilor. Fanii "studenţilor" au găsit o soluţie inedită să intre mai mulţi pe stadion şi să plătească mai puţin. Aceştia s-au gândit să-şi cumpere cele mai ieftine abonamente la meciurile "feroviarilor", care costă numai 100 de lei! Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan, conducătorii CFR-ului, şi i-au pus în cap şi pe rivali, dar şi pe susţinătorii propriei echipe. "Nu ne confiscaţi stadionul" Asociaţia Indepentă a Suporterilor clubului CFR a anunţat că niciunul dintre membrii săi nu va intra la partidă, urmând să-şi încurajeze favoriţii din stradă. "A.I.S.C.P. consideră acest tip de protest ca fiind unul de bun simţ faţă de propriii suporteri în primul rând, dar şi faţă de cei ai adversarilor, şi, nu în ultimul rând, faţă de toţi iubitorii fotbalului din Cluj şi nu numai, amintind conducerii CFR 1907 Cluj că fotbalul este un fenomen social, acesta existând în primul rând pentru suporteri! Nu ne confiscaţi stadionul", au scris fanii CFR-ului într-un comunicat.

Ne puteți urmări și pe Google News