Sediul PDL Timişoara a fost vandalizat

Sediul PDL Timişoara a fost vandalizat

"Hoţii! Hoţii!" este mesajul care a fost scris pe geamurile sediului PDL Timişoara, iar unul altul face referire la o analogie între partid și mafie.

Sediul vandalizat este cel al organizaţiei municipale, situat într-o zonă comercială, la intersecţia străzii Gheorghe Lazăr cu bulevardul Cetăţii. Clădirea a fost dat în folosinţă în urmă cu o lună şi jumătate. Descoperirea a avut loc în jurul prânzului, iar câteva minute mai târziu jurnaliştii au descoperit că şi pe zidurile PDL Timiş au apărut inscripţii similare: „Hoţii” şi „Leproşii”. Plângere penală

Mesajele jignitoare de pe sediul de pe str. Gh. Lazăr au fost deja înlăturate, iar pedeliștii timişoreni susțin că până în prezent nu există informații că alte sedii din oraș ar fi fost vandalizate.

Ovidiu Ciuhandu, preşedintele PDL Timişoara, a declarat că va depune mâine o plângere la poliţie. „Dezaprob în totalitate actul ce s-a întâmplat, cel mai probabil, noaptea trecută. Nu este deloc în spiritul Timişoarei”, a declarat preşedintele PDL Timişoara. Ciuhandu crede că făptaşii ar putea fi oponenţi politic, iar vandalizarea are legătură cu moţiunea de cenzură. „Probabil, la mijloc sunt frustrări ale organizaţiilor politice care nu au reuşit  să promoveze moţiunea”, a mai declarat Ciuhandu. La câteva ore de la descoperirea incidentului, reprezentanții Poliției Timișoara au anunțat că s-au autosesizat și au demarat o acnhetă în cazul vandalizării celor două sedii PDL.

Ne puteți urmări și pe Google News