Evenimentul ZileiMondenSecretul lui Ştefan Bănică Jr. Abia acum s-a aflat. Legătura cu concertele de Crăciun

Secretul lui Ştefan Bănică Jr. Abia acum s-a aflat. Legătura cu concertele de Crăciun

Secretul lui Ştefan Bănică Jr. Abia acum s-a aflat. Legătura cu concertele de Crăciun
Unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului, din România, este indubitabil Ştefan Bănică Jr. Succesul cântăreţului a venit după multă muncă şi sacrificii.

Nu este un secret că Stefan Bănică Jr cântă la de foarte multe ori la evenimente private, ca de exemplu nunţi şi botezuri , unde în funcţie de program, locaţie sau alte detalii, primeşte sume între 8.000 şi 10.000 de euro.

Potrivit Ministerului de Finanţe, firma sa a întregistrat în 2018 un profit dublu faţă de cel din anul anterior. Este vorba despre 611.116 lei. Perioada lui de glorie a fost între anii 2008 şi 2012. La acea vreme, firma lui Ştefan Bănică a înregistrat un profit net pe an de 2 milioane de lei.

Dar cele mai mari sume pe care Ştefan Bănică Jr le încasează sunt la concertele din luna decembrie, în preajma sărbătorilor de iarnă.

El a susţinut mai mult de 50 de concerte cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu peste 300.000 de spectatori.

Ştefan Bănică şi-a început cariera cu rolul lui Mihai din filmul românesc „Liceenii”. Atunci, a încasat, pentru rolul interpretat suma de 9.000 de lei. Aceeaşi bani i-a câştigat şi Oana Sârbu, pentru rolul Danei, potrivit spynews.ro

 


Accesează: