Evenimentul Zilei > Actualitate > Sebastian Lăzăroiu: „Uitaţi de PNL. PNL nu mai există. Nu va fi nicio alianţă între PNL şi PDL”
Sebastian Lăzăroiu: „Uitaţi de PNL. PNL nu mai există. Nu va fi nicio alianţă între PNL şi PDL”

Sebastian Lăzăroiu: „Uitaţi de PNL. PNL nu mai există. Nu va fi nicio alianţă între PNL şi PDL”

În 2012 lupta politică se va duce între USL, care reprezintă trecutul, şi PDL care ar trebui să coaguleze în jurul său o mişcare de centru-dreapta care să reprezinte viitorul, consideră Ministrul Muncii şi protecţiei Sociale, Sebastian Lăzăroiu.

"USL-ul este ultimul bastion al conservatorismului în România. USL reprezintă trecutul, asta trebuie să fie evident pentru toată lumea. PDL şi o mişcare mai largă de centru-dreapta ar trebui să reprezinte viitorul. Bătălia din alegerile din 2012 va fi între trecut şi viitor", a declarat Lăzăroiu la Şcoala de Vară a Tineretului Liberal-Democrat, de la Eforie Nord.

Ministrul le-a spus tinerilor că "se poate face o guvernare de dreapta şi fără PNL".
"Uitaţi de PNL. PNL nu mai există. E un Birou Permanent de 20 de oameni, rupt de marea masă a militanţilor. Nu va fi nicio alianţă între PNL şi PDL. Nici în 2012, nici în 2014. PNL s-a dizolvat în marea mişcare a USL-ului. Când vor decide să se desprindă nu va mai conta", a apreciat Lăzăroiu.
CITIŢI ŞI:

  • Sebastian Lăzăroiu: PDL trebuie să rupă pisica
  • Sebastian Lăzăroiu: USL se va face pulbere
  • Lăzăroiu: Probabilitatea ca USL să ia 50% este zero
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: