Evenimentul Zilei > Actualitate > Se pun în vânzare BILETE la meciurile României de la Euro 2016. TERMENI și CONDIȚII
Se pun în vânzare BILETE la meciurile României de la Euro 2016. TERMENI și CONDIȚII

Se pun în vânzare BILETE la meciurile României de la Euro 2016. TERMENI și CONDIȚII

În vara anului viitor, naționala României va deschide Campionatul European, cu prilejul partidei cu Franța (țara organizatoare), pe data de 10 iunie.

Federația Română de Fotbal a anunțat că luni, 14 decembrie, se pun în vanzare biletele pentru meciurile „tricolorilor” pentru suporterii români. Site-u oficial al forului a publicat toate detaliile de care au nevoie cei care vor să susțină România chiar de pe stadion la Euro 2016.

  • 10 iunie – Franța-România (Saint-Denis, Stade de France) – 15.000 de bilete pentru fanii români
  • 15 iunie – România-Elveția (Paris, Parc des Princes) – 8.000 de bilete pentru fanii români
  • 19 iunie – România-Albania (Lyon, Stade des Lumieres) – 11.000 de bilete pentru fanii români.

„1. Vor putea solicita bilete DOAR cetățenii români (altfel spus, posesori ai unui pașaport românesc), indiferent că domiciliază în România sau în alte țări.

2. Procesul de solicitare a biletelor va avea loc DOAR în perioada 14 decembrie, ora 12:00 (ora Europei Centrale), adică 13:00 (ora României) – 18 ianuarie 2016, ora 12:00 (ora Europei Centrale), adică 13:00 (ora României).

3. Procesul de solicitare a biletelor se va desfășura DOAR pe site-ul www.euro2016.com, special creat de UEFA, fiecare doritor fiind nevoit, în prealabil, să-și creeze un cont pe site-ul menționat și să furnizeze mai multe detalii personale.

4. După încheierea acestei faze, solicitările vor fi analizate de UEFA. Dacă numărul solicitărilor va depăși cuantumul cotei alocate, forul fotbalistic european va efectua o tragere la sorți. Toți solicitanții de bilete vor primi de la UEFA, la sfârșitul lui ianuarie-începutul lui februarie 2016, un e-mail, prin care vor fi informați dacă solicitarea lor a fost încununată de succes total sau parțial sau, respectiv, dacă solicitarea le-a fost respinsă.

5. Plata va fi efectuată EXCLUSIV prin carte de credit (doar de tip VISA sau MasterCard), după ce UEFA va lua o decizie cu privire la situația solicitării, stipulată la punctul anterior.

6. Referitor la procedura de plată prin carte de credit, aceasta va fi realizată, în februarie 2016, DOAR în Euro, două dintre condiții fiind ca soldul existent pe card să fie cel puțin egal cu suma totală a achiziției (plus 15 EURO taxă de curierat rapid) și, respectiv, ca limita bancară de efectuare a tranzacției să fie, de asemenea, cel puțin egală cu suma pe care respectiva persoană va trebui s-o plătească. NU SE VOR ACCEPTA PLĂȚI PRIN TRANSFER BANCAR SAU CASH.

7. UEFA va efectua o singură tentativă de extragere a banilor de pe cartea de credit. Dacă această operațiune va eșua, comanda respectivei persoane va fi anulată.” – frf.ro.