Evenimentul Zilei > Actualitate > Se caută ACTRIȚA PRINCIPALĂ pentru ultimul film al lui Luncalu. Vezi unde e preselecția
Se caută ACTRIȚA PRINCIPALĂ pentru ultimul film al lui Luncalu. Vezi unde e preselecția

Se caută ACTRIȚA PRINCIPALĂ pentru ultimul film al lui Luncalu. Vezi unde e preselecția

Regizorul super producțiilor Numai iubirea, Inimă de țigan, Regina sau Pariu cu viața de la Pro TV vine la Reșița unde caută actrița principală a noului său film. Cel mai nou film al lui Iura Luncașu se va turna în Reșița și în împrejurimi.

Tinerele din Reșița cu talent actoricesc își pot face debutul într-o producție pe care Iura Luncașu o va filma în zonă. Se caută o fată cu vârsta  cuprinsă între 16 și 18 ani Preselecțiile se vor desfășura duminică, începând cu ora 11.00, la Sala Lira. În juriu se vor afla nume mari ale scenei din România. Este vorba despre regizorul Iura Luncașu, dar și despre actorii Codin Maticiuc și Dorian Popa.

Tinerele care vor trece de preselecțiile organizate duminică vor mai participa luni la castingul final, care se va desfășura la Cinematograful „Dacia” din Reșița.

Filmul, care are în distribuție și pe Codin Maticiuc, Dorian Popa, Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Augustin Viziru alții  va fi difuzat în cinematografele și televiziunile din România, dar și din Spania, Italia, Canada și alte state în care trăiesc comunități importante de români.