Cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Ferma vedetelor”, care de acum se numește “Ferma”, a început pe 29 ianuarie cu reguli noi, prezentatori noi și format total diferit. În perioada 2015 și 2018 au rulat trei sezoane de „Ferma Vedetelor” (Pro TV), prezentate de Iulia Vântur şi de Monica Bîrlădeanu, filmate în România şi în Cipru. Acum, gazde sunt Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

Din anul 2015, de când a debutat la Pro TV, reality-showul „Ferma Vedetelor” a fost prezentat de Iulia Vântur și de Monica Bârlădeanu, ajutate de Nea Raţă. Din acest an, la „Ferma” s-au schimbat regulile. Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan sunt cei care prezintă al patrulea sezon. Filmarea se face acum în munţi, în județul Caraș-Severin, la Văliug, într-un decor cu multă zăpadă şi temperaturi foarte scăzute, de până la – 18 grade Celsius, scrie Click.

A rămas Cartea Fermierului în reality-show şi există în continuare duelurile! Fanii care s-au uitat la primele ediții trebuie să ştie că vor exista şi altfel de provocări sau de dueluri. În schimbul trecerii unor probe fizice sau de îndemânare, pot obține mâncare sau alte facilităţi, cum ar fi dreptul de a da un telefon celor dragi de acasă. Cei 18 concurenți primesc cursuri de supravieţuire de la Cristian Bozgan, care din acest sezon locuieşte în aceeaşi casă cu ei.

Te-ar putea interesa și: