Evenimentul Zilei > Actualitate > Scenariul APOCALIPTIC al SFÂRȘITULUI. Fenomenele EXTREME vor pune STĂPÂNIRE pe Pământ
Scenariul APOCALIPTIC al SFÂRȘITULUI. Fenomenele EXTREME vor pune STĂPÂNIRE pe Pământ

Scenariul APOCALIPTIC al SFÂRȘITULUI. Fenomenele EXTREME vor pune STĂPÂNIRE pe Pământ

Cele mai înfricoșătoare fenomene din prezent, de la creșterea nivelului mărilor până la fenomene sunt provocate din cauza activităților umane.

Oamenii vor influența în viitor întreaga planetă, dar nu în sensul bun.

Conform studiilor, ne vom îmbolnăvi mai des pentru că vremea caldă provoacă apariția bolilor, iar țânțarii purtători de virusuri vor putea zbura la altitudini mult mai mari.

Bacteriile sunt prezente în majoritatea zonelor siberiene. Ele produc metan, care în mod normal, se acumulează în stratul superior al perafrontului. Din cauza încălzirii puternice, metanul și o cantitate mare de dioxid de carbon ajunge în atmosferă.

Activitatea vulcanică va crește. Un exemplu bun sunt vulcanii din zona Islandei, acoperiți de ghețari, care ar ieși la suprafață o dată cu topirea acesteia. Apa topită se va amesteca cu magma de la sufrafață, provocând explozii violente.

Urşi hibrid – combinaţia între cel grizzly şi cel polar- sunt tot mai obişnuiţi în zona arctică. Din cauza topirii gheţii, urşii încep să migreze către interiorul teritoriului, loc în care se împerechează cu urşii de pe uscat, astfel născându-se urşii hibrid, scrie cancan.ro.

Vinul va fi mai scump și mai slab calitativ din cauză că în mai multe zone culturile nu vor rezita schimbărilor climatice.