Scapă cine poate

Scapă cine poate

Partida Universitatea Craiova - Rapid se joacă azi sub ameninţarea dezastrului pentru ambele echipe, oltenii fiind în preajma retrogradării, în timp ce Rapidul e în pericol să rateze şi locul doi.

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc astăzi într-una dintre cele mai intersante partide ale etapei cu numărul 23 din Liga I. Meciul se va disputa pe stadionul „Extensiv“, arena oltenilor aflându-se în renovări. Ambele echipe au nevoie disperată de puncte. După ce au înregistrat două înfrângeri din trei partide disputate în acest an, giuleştenii lui Mircea Rednic încearcă să iasă din „groapa de potenţial“ în care au intrat.

„Trebuie să spălăm ruşinea înfrângerilor de pe Giuleşti. Vrem să ne revanşăm la Craiova“, a declarat Cristian Săpunaru. Patronul George Copos a fost vineri seară în cantonamentul echipei, pentru a-i încuraja pe jucători, şi a catalogat meciul cu Universitatea drept unul crucial. „Alb-albaştrii“ speră însă şi ei într-o surpriză contra feroviarilor şi îşi pun speranţele în revenirea lui Costea, absent în partida precedentă după un conflict cu antrenorul Napoli.

CULISE A vândut Copos Rapidul lui Taher? TVR a anunţat aseară că George Copos i-a vândut lui Fathi Taher clubul Rapid. Tranzacţia s-ar fi parafat vineri. Conform aceleiaşi surse, iordanianul ar fi decis, la sfatul lui Dumitru Dragomir (preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal) să-l numească preşedinte executiv al formaţiei din Giuleşti pe Gino Iorgulescu (foto), fost conducător la FC Naţional. Omul de afaceri iordanian, care făcuse oferta de o săptămână, îi dăduse ultimatum lui Copos până vineri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Magnatul care a stăpânit Giuleştiul în ultimii 15 ani reuşise să- l fenteze, amânând negocierile după şase ore de discuţii cu avocaţii lui Taher. Motivul pentru care actualul patron al giuleştenilor a vrut să tergiverseze negocierile este disputa pentru poziţia secundă a clasamentului, care duce în preliminariile Ligii Campionilor şi pentru care Rapidul se află încă în luptă.

Copos a amânat până la vară şi construirea celebrului turn de birouri, motivul pentru care vrea să vândă Rapidul, tocmai pentru a vedea unde se clasează echipa. „Trebuia să începem acest proiect în luna martie, dar l-am amânat până în vară, deoarece a fost o iarnă foarte grea“, ne-a declarat finanţatorul feroviarilor.