Dr. Munir Somji, de la Clinica London Medi-Spa, Harley Street, a postat imaginile pe contul deInstagram, care au fost ulterior șterse.  El scrie: „Lui Kate îi place Baby Botox”. În imaginea cu „înainte”, este obosită și are riduri, iar în fotografia „după„,  pare neatinsă de cele trei naşteri. „Observaţi reducerea liniilor fine pe frunte?”, subliniază medicul. Cuvintele şi fotografiile postate de chirurg au atras reacții de la adepții Instagram:  48,6 K, într-un timp destul de scurt, notează pagesix.
Într-o declarație adresată New York Post, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington spune că postarea doctorului de la  Medi Spa este „categoric nerealistă” și „în plus, familia regală nu susține nicio activitate comercială acolo„.
Așa-numitul „Baby Botox”  este un tratamentul revolutionar  pentru mascarea micilor riduri de expresie care implică injectarea cu cantități multiple de toxină botulinică pentru a paraliza mușchii subiacenți. Acesta este conceput pentru a crea un aspect subtil, mai natural.
Întrebat dacă Kate Middleton este într-adevăr un client al Clinicii London Medi-Spa – aflată la doar 10 minute de mers cu mașina de la casa ei – clinica a evitat un răspuns direct. „Nu am fi capabili să dezvăluim dacă este sau nu client” spune Sammy Curry, managerul de marketing. „Avem acorduri de confidenţialitate în care nu putem dezvălui numele clienților noștri de vârf. Nu putem spune deloc că a venit la noi sau nu”. 
Ea a spus că doctorul Somji a postat fotografiile lui Kate pe Instagram deoarece „El credea că este o bună imagine comparativă pentru a arăta efectele Botox-ului. El a vrut doar să arate transformarea pe care o poate crea și, în mod evident, cum poate fi folosit cu rezultate extrem de subtile”.
Ea explică faptul că „Baby Botox” este același cu Botoxul clasic, doar modul în care este injectat este diferit. Este depozitat în cantități mai mici în mai multe zone de-a lungul frunții și în jurul gurii. Cu Baby Botox nu veți avea aspectul ăla înghețat”, adaugă Curry. „Veți avea o expresie naturală. Este mai bun pentru că are rezultate mai subtile decât cu injectarea folosind  procedura obișnuită cu Botox„.

Te-ar putea interesa și: