Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDALUL în cazul falsului medic estetician ia amploare. DEZVĂLUIRILE doctorului care L-A DENUNȚAT
SCANDALUL în cazul falsului medic estetician ia amploare. DEZVĂLUIRILE doctorului care L-A DENUNȚAT

SCANDALUL în cazul falsului medic estetician ia amploare. DEZVĂLUIRILE doctorului care L-A DENUNȚAT

Scandalul falsului medicul italian ia amploare. Doctorul Adina Albert, de la clinica unde era angajat Matteo Politi a făcut dezvăluiri, miercuri seară, la România TV.
Adina Alberts a precizat că a depus plângere la poliție în luna noiembrie, atunci când a observat lucruri suspecte în legătură cu conduita lui Matteo și apoi a vrut să verifice la Colegiul Medicilor dacă medicul respectiv se află ân evidențele lor. După o zi, Colegiul Medicilor a spus că medicul Matteo nu figurează în evidențe.
 
„Cand am venit in Romania, nu stiu cum functioneaza sistemul dvs in tara, am folosit asa cum foloseste toata lumea un avocat, si i-am funizat toate documentele necesare, cele pe care ea mi le a cerut. Astfel, ea s a ocupat de tot ce trebuia sa faca. a final mi-a spus ca am dreptul de practica in Romania. Si a spus ca pot sa lucrez fara probleme. Mi-a spus ca mi se vor recunoaste toate diplomele…O sa va spun numele avocatei”, declarat medicul Matteo Politi, la Antena 1.
 
Medicul fals a fost adus, miercuri seară, pentru audieri, la Secţia 4 Poliţie. El avea asupra sa un troler şi o geantă de voiaj.
 
Matteo Politi, absolvent a 8 clase Matteo Politi, a fost reținut la vama Curtici, după ce a încercat să fugă din țară.
 
Italianul care profesa în România ca medic, sub numele Matthew Mode, deși ar avea doar opt clase, a fost depistat de Poliția de Frontieră într-un tren cu destinația Budapesta.
 
„În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune. Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”, se arată într-un comuncat remis presei.