Recent, Margherita a publicat pe Instagram, o filmare care este considerată de mulți dintre internauți drept una scandaloasă.

Din imaginile postate, fata Clejanilor apare în timp ce este urcată într-un copac.

Imaginile sunt făcute în urmă cu mai multe luni de zile, pe când Margherita se afla în orașul San Francisco, aflat în statul american California.

„Toată energia, toată energia copacului o savurez pe deplin! Eu ador să stau tot timpul, permanent, cățărată în copaci sau oriunde se poate cățăra. Cred că într-o altă viață, am fost o maimuțică”, spune fiica Vioricăi de la Clejani.

„Vreau să îmi spui unde vei presta mâine?”, a întrebat-o amicul care o filma.

„Mâine vom merge în Chicago și vom cânta acolo pentru toți românii noștri. Acum suntem în San Francisco, la un hotel minunat. Îmi place foarte mult aici și cred că mi-am găsit locul perfect, eu nu vreau să plec de aici! Eu vreau să stau aici, să stau în copac, pentru că mie-mi plac foarte mult copacii și iubesc natura. Ce să zic… mă simt super bine aici”, a mai spus Margherita de la Clejani.

„Poți să te urci mai sus, te rog, puțin?”, i-a zis bărbatul care nu apare pe filmare.„

„Da, pot. Ador copacii! Copacii sunt viață, copacii sunt iubire. Și eu iubesc tot ceea ce înseamnă natură, pentru că natura este cea mai frumoasă și mai prețiosă. Și uite așa mă încarc eu pentru ziua de mâine, pentru că vom avea o zi lungă. (…). Eu cred că în seara asta nu voi mai dormi în cameră și voi dormi aici, în copac. Știți că la început, oamenii trăiau în copaci, în scorbura lor?! Știi, Alberto? (…)”, a mai afirmat cunoscuta brunetă.

Așa cum știe toată lumea, Margherita a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile în urma accidentului petrecut pe 24 mai în Capitală.

Oamenii legii au anunțat că „în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, fiind suspect că ar fi consumat și substanțe interzise, potrivit cancan.ro