Evenimentul Zilei > Economie > Scandal la ROMATSA. Sindicaliștii, în război cu directorul. Scrisoare către ministrul Transporturilor
Scandal la ROMATSA. Sindicaliștii, în război cu directorul. Scrisoare către ministrul Transporturilor

Scandal la ROMATSA. Sindicaliștii, în război cu directorul. Scrisoare către ministrul Transporturilor

Sindicaliștii de la ROMATSA protestează față de schimbarea directorului Direcție Regionale București

„Referitor la Decizia Directorului General numarul 248/01.04.2020 prin care se dispune preluarea atributiilor functiei de Director DR Bucuresti de catre domnul Ulmeanu Florentin Adrian, inginer diplomat din cadrul Compartimentului Laborator Metrologie din DSNA Bucuresti si raportat la faptul ca in cadrul videoconferintei organizata de dvs in data de 31.03.2020 cu reprezentantii ATSR ne-ati solicitat sa fim parteneri in perioada dificila prin care trece regia,

Prin prezenta, ne exprimam totalul dezacord fata de modalitatea lipsita de transparenta in care ati inteles sa adoptati si sa semnati decizia mai sus mentionata, precum si fata de momentul ales pentru emiterea acesteia”, acuză sindicaliștii.

„Calificam ca fiind un act de iresponsabilitate schimbarea conducerii DR Bucuresti in conditiile pandemiei COVID-19 cu o persoana fara experienta in managementul traficului aerian”, mai scriu cei de la Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România „ATSR”.


Instituția cu conturile blocate, dar cu prime pentru „merite deosebite”


„Va reamintim ca in cadrul sedintelor Consiliului de Administratie al Regiei din luna Ianuarie 2020, membrii Consiliului de Administratie au cerut in mod expres depolitizarea conducerii regiei.

Pozitia sindicatului ATSR exprimata in toate situatiile din ultimii 5 ani, a fost, este si va ramane de depolitizare si decapusare a regiei.

In consecinta, pentru a putea continua intr-o stare de normalitate parteneriatul la care ne-am angajat va solicitam anularea de urgenta a Deciziei 248/01.04.2020”, se solicită în adresa trimisă de sindicaliști directorului ROMATSA.

Sindicaliștii de la ROMATSA i-au trimis o scrisoare deschisă și ministrului Transporturilor, în care acuză o încercare de „preluare ostilă” a companiei.


BREAKING NEWS. PROCURORII fac PERCHEZIȚII la Romatsa