Profesorii din județul Galați au fost invitați de Inspectorat la un curs de numerologie, relatează presa locală. Noul inspector şcolar general din judeţul Galaţi, Selena Costea, a solicitat cadrelor didactice, printr-o adresă oficială cu antetul Inspectoratului, să ia parte la proiectul online “Numerologia – o 9 legătură între dascăl şi elev”.

Relația dascăli-elevi, între vibrații și Ciclul de 9 ani

Proiectul, adresat cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ, este iniţiat de Asociaţia Numerolorgilor din România şi a fost programat să se desfăşoare online în cursul zilei de vineri, 8 ianuarie, între orele 18.00 şi 21.00. Invitația anunță că ‘proiectul facilitează, prin intermediul numerelor și al numerologiei – știința care se ocupă de studiul calitativ al acestora, o cunoaștere rapidă și profundă atât în relația dascăl-elev, cât și între elevi, în calitate de colegi, prin valorificarea potențialului și a capacităților înnăscute ale copiilor’.

Invitația trimisă de asociație profesorilor menționează că seria de cursuri are perioada de desfășurare  ianuarie-iulie 2021. Proiectul implică 6 întâlniri lunare, cu tematici diferite, precum:  Arhetipurile, Vibrația interioară, Vibrația exterioară și Vibrația globală, Ciclul de 9 ani, Destinul și vocația.

Inspector școlar: Era firesc să facem acest demers

“Din moment ce solicitarea a venit pe cale oficială era firesc să facem acest demers (…) Nu am propus studierea numerologiei în școli”, a declarat vineri Selena Costea, în cadrul unei conferințe de presă.

Selena Costea, învăţătoare la Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lieşti, a fost numită inspector şcolar general adjunct în luna iunie a anului trecut, cu susţinerea Partidul Național Liberal. Ea conduce Inspectoratul Școlar Județean Galați, cu mandat provizoriu, din data de 21 decembrie 2020, după ce Onuţ Atanasiu, fostul inspector general, a fost nevoit să renunţe la funcţie, deoarece a fost ales deputat.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE