Evenimentul ZileiActualitateScandal în Învățământ. Ce fac inspectorii: „Numerologia – o 9 legătură între dascăl şi elev”

Scandal în Învățământ. Ce fac inspectorii: „Numerologia – o 9 legătură între dascăl şi elev”

Scandal în Învățământ. Ce fac inspectorii: „Numerologia – o 9 legătură între dascăl şi elev”
Numerologia ar putea fi un nou material didactic, cel puțin așa arată decizia insolită luată de oficialii din învățământ în județul Galați, care au invitat profesorii la un curs de specialitate.

Profesorii din județul Galați au fost invitați de Inspectorat la un curs de numerologie, relatează presa locală. Noul inspector şcolar general din judeţul Galaţi, Selena Costea, a solicitat cadrelor didactice, printr-o adresă oficială cu antetul Inspectoratului, să ia parte la proiectul online „Numerologia – o 9 legătură între dascăl şi elev”.

Relația dascăli-elevi, între vibrații și Ciclul de 9 ani

Proiectul, adresat cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ, este iniţiat de Asociaţia Numerolorgilor din România şi a fost programat să se desfăşoare online în cursul zilei de vineri, 8 ianuarie, între orele 18.00 şi 21.00. Invitația anunță că ‘proiectul facilitează, prin intermediul numerelor și al numerologiei – știința care se ocupă de studiul calitativ al acestora, o cunoaștere rapidă și profundă atât în relația dascăl-elev, cât și între elevi, în calitate de colegi, prin valorificarea potențialului și a capacităților înnăscute ale copiilor’.

Invitația trimisă de asociație profesorilor menționează că seria de cursuri are perioada de desfășurare  ianuarie-iulie 2021. Proiectul implică 6 întâlniri lunare, cu tematici diferite, precum:  Arhetipurile, Vibrația interioară, Vibrația exterioară și Vibrația globală, Ciclul de 9 ani, Destinul și vocația.

Inspector școlar: Era firesc să facem acest demers

„Din moment ce solicitarea a venit pe cale oficială era firesc să facem acest demers (…) Nu am propus studierea numerologiei în școli”, a declarat vineri Selena Costea, în cadrul unei conferințe de presă.

Selena Costea, învăţătoare la Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lieşti, a fost numită inspector şcolar general adjunct în luna iunie a anului trecut, cu susţinerea Partidul Național Liberal. Ea conduce Inspectoratul Școlar Județean Galați, cu mandat provizoriu, din data de 21 decembrie 2020, după ce Onuţ Atanasiu, fostul inspector general, a fost nevoit să renunţe la funcţie, deoarece a fost ales deputat.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: