„Scandal creativ” EBA-Vass

„Scandal creativ” EBA-Vass

Elena Băsescu o acuză pe Andreea Vass că vrea să se răzbune pe ea. Andreea Vass spune că Elena Băsescu este eronat informată.

Totul a început de la un mail al europarlamentarului maghiar Surjan Laszlo care a pus sub semnul întrebării oportunitatea admiterii Elenei Băsescu în grupul popularilor europeni.

Replica fiicei preşedintelui a venit rapid. Ea a declarat, pentru „Cotidianul”, că în spatele atacului lui Surjan Laszlo se află, de fapt, fosta consilieră a lui Theodor Stolojan, Andreea Vass, care este nemulţumită că nu a obţinut un loc eligibil pe eurolista PDL.

Fosta consilieră a lui Stolojan a răspuns atacului printr-o însemnare pe blogul personal, intitulată „Din nou protagonista unui scandal creativ”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sunt uimită să citesc o astfel de declaraţie şi nu pot să o interpretez altfel decât că cineva o informează total eronat pe domnişoara Elena Băsescu”, susţine Andreea Vass.   Răspunzând unui comentariu în care un cititor al blogului o avertiza că reacţia Elenei Băsescu e o dovadă că „deranjează”, Vass apreciază că „e vorba de o intoxicare fără nicio miză, doar pură şi autentică răutate umană”.

Pe de altă parte, ieri seară Andreea Vass şi-a găsit locuinţa spartă. „La prima vedere, nu lipseşte nimic”, a spus ea.