Săptămână grea pentru nativii acestei zodii. Apar probleme mari pe plan amoros

Săptămână grea pentru nativii acestei zodii. Apar probleme mari pe plan amoros Sursă foto: Pixabay

Săptămâna 8-14 aprilie se anunță una încărcată pentru multe zodii. Eclipsa solară în Berbec de luni, strâns legată de Mercur retrograd, sunt evenimentele care își pun amprenta asupra parcursului unor nativi. Dacă unii se vor confrunta cu probleme pe plan amoros și se ca ajunge chiar la trădare, alții se vor bucura de momente unice în doi.

Nativii acestei zodii se confruntă cu dificultăți în relație

După ce au petrecut clipe memorabile în cuplu, aceste zodii ajung într-un impas major. Problemele se datorează neîncrederii dar și geloziei de care nativii Berbec dau dovadă. Pentru că nu vor primi explicațiile așteptate de la partenerul de cuplu, aceștia ar putea ajunge la despărțire.

Despărțire

Sursa foto: Pixabay

De asemenea, nativii Fecioară vor avea numeroase momente dificile de înfruntat. Relația ar putea ajunge într-un punct în care ambii parteneri simt că nu pot continua, neavând același aspirații. Astfel, persoanele născute sub acest semn zodiacal își vor exprima dorința de a fi singuri, cel puțin pentru o perioadă. Situația ar putea fi remediată cu implicarea ambilor parteneri.

Nativii Balanță, nevoiți să ia o decizie drastică

Aceste zodii sunt decise să își atingă scopul pe plan profesional, însă visul lor nu coincide cu cel al persoanei iubite. Din acest motiv, nativii Balanță ar putea ajunge în situația în care trebuie să aleagă între carieră și relație.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nici zodia Capricorn nu va traversa o săptămână ușoară. Problemele se țin lanț de prezentul lor, iar viitorul apropiat le va fi presărat cu mici conflicte în familie. La finalul acestei săptămâni, lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

Zodii

Sursa foto: Dreamstime.com

Zodii care fac un pas important în relație

La polul opus, nativii Leu se bucură din plin de o perioadă prosperă pe plan financiar. De altfel, relația le merge la fel de bine, iar cei din jur în copleșesc cu aprecierea lor.

Persoanele născute în zodia Săgetător vor avea parte de momente speciale în familie. După ce partenerul de cuplu a trecut toate testele, nativii acestei zodii decid să îl prezinte celor dragi. De altfel,  săptămâna va fi una liniștită pentru ei.