Santana cântă la Bucureşti pe 4 iulie | VIDEO

Santana cântă la Bucureşti pe 4 iulie | VIDEO

Cântăreţul mexican Carlos Santana va cânta la Bucureşti, în cea de-a patra zi a festivalului B’Estfest 2009, anunţă organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

Ajuns la cea de-a treia ediţie, festivalul se va desfăşura în perioada 1-5 iulie în cadrul complexului Romexpo. Santana va urca pe scena B’Estfest pentru a-şi încânta fanii cu melodii precum „Put Your Lights On”, „Smooth”, „Maria Maria” sau „Corazon Espinado”.

În aceeaşi zi, alături de el vor concerta şi formaţiile „The Charlatans” şi „The Ting Tings”. În prezent, muzicianul câştigător al numeroase Premii Grammy (dintre care nouă numai în anul 1999), cântă pentru fanii din America Latină şi Mexic în cadrul turneului „Live Your Light”. Cele mai recente apariţii discografice semnate Santana sunt „Multi-Dimensional Warrior”, cel de-al 38-lea album din carieră (lansat pe 14 octombrie 2008), şi „Ultimate Santana” (2007), cel din urmă fiind singurul material ce reuneşte hiturile clasice Santana cu cele din perioada modernă, inclusiv colaborarea cu Chad Kroeger de la Nickelback, „Into The Night”.

„Un virtuoz al muzicii rock”

Ne puteți urmări și pe Google News

„Multi-Dimensional Warrior” este o an tologie a celor mai „valoroase” piese din cariera trupei, un dublu CD cu 28 de melodii (instrumental şi vocal) alese chiar de Carlos Santana. Chitaristul mexican se poate lăuda cu vânzări de peste 90 de milioane de discuri în toată lumea, spectacole în faţa a peste 100 de milioane de fani de pe toate continentele, Premii Grammy, precum şi cu includerea în Rock and Roll Hall of Fame (1998), unde Carlos Santana este descris drept „lumină călăuzitoare şi un adevărat virtuoz al muzicii rock”. De asemenea, revista „Rolling Stone” l-a inclus pe chitarist în topurile „Cei mai buni 100 de chitarişti ai tuturor timpurilor” (2003) şi „Cei mai mari 100 de artişti ai tuturor timpurilor” (2005).