După negocieri care au durat întreaga zi de ieri, Ioan Ovidiu Sabău a semnat aseară cu Dinamo, club pe care îl va pregăti în următorii trei ani. "Moţul" va avea un salariu de 180.000 de euro pe sezon.

Tot aseară, acţionarii au decis să-l numească pe Ionel Ganea, fost jucător la clubul din Ştefan cel Mare în funcţia de director sportiv, în timp ce Constantin Dănilescu a fost instalat în funcţia de secretar general.

În acest moment, echipa are doi antrenori principali deoarece Mircea Rednic nu şi-a dat încă demisia, situaţia sa nefiind nici măcar pe ordinea de zi a discuţiilor de ieri.

Cine este "Moţul"

În timpul unei cariere de jucător care s-a întins pe durata a două decenii (1985-2005), Ioan Ovidiu Sabău a evoluat pentru opt echipe, câştigând trei titluri şi două Cupe ale României, cu Dinamo şi Rapid, dar şi două Cupe ale Olandei, cu Feyenoord Rotterdam. De asemenea, Ioan Ovidiu Sabău a evoluat de 52 de ori pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat opt goluri.

Ioan Ovidiu Sabău, în vârstă de 41 de ani, a mai antrenat cluburile Universitatea Cluj şi Gaz Metan Mediaş în Liga a II-a, şi Gloria Bistriţa (Liga I).