Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat pentru EVZ că „Moţul” nu va mai veni pe banca tehnică a „câinilor roşii”, antrenor urmând să fie în continuare Mircea Rednic.  

Sabău a renunţat la posibilitatea de a antrena în Ştefan cel Mare după ce Ioan Becali l-a atacat dur, la GSP TV, spunând că fostul tehnician al Gloriei Bistriţa a omorât un om cu maşina. „Moţul” se va retrage o perioadă din antrenorat.

Pe de altă parte, preşedintele executiv Cristi Borcea a declarat pentru site-ul oficial al clubului că se va retrage de la Dinamo dacă Mircea Rednic nu va rămâne pe banca tehnică.

„Şi eu, şi Mircea suntem dinamovişti adevăraţi. Oameni dedicaţi sută la sută clubului, suporterilor dinamovişti. Împreună avem de luat o revanşă! Dacă Mircea Rednic nu va fi antrenorul echipei, mă voi retrage din acţionariat, din conducerea executivă a lui Dinamo, din tot!”, a ameninţat Borcea.

Dinamo a încheiat Liga I pe locul al treilea, ratând şansa de a participa în Liga Campionilor. Mai mulţi acţionari ai clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare îl consideră vinovat pe Rednic pentru acest eşec.

CITIŢI ŞI:

Ovidiu Sabău: „Nu scuip ca să fiu aplaudat!”