Evenimentul Zilei > Monden > S-a rupt lanțul de iubire. Vulpița l-a lăsat pe Viorel în lacrimi. „Adio! Am pe altcineva”
S-a rupt lanțul de iubire. Vulpița l-a lăsat pe Viorel în lacrimi. „Adio! Am pe altcineva”

S-a rupt lanțul de iubire. Vulpița l-a lăsat pe Viorel în lacrimi. „Adio! Am pe altcineva”

După ce cuplul Vulpița - Viorel a ținut luni de zile atenția publicului, acum povestea a ajuns la sfârșit. Relația tumultoasă dintre cei doi și desele răsturnări de situație care au făcut deliciul telespectatorilor s-a consumat.

 

Dar iată că inevitabilul s-a produs, povestea soților a ajuns la final.

Cuplul s-a despărțit, iar de această dată decizia pare definitivă. Cea care a pus punct relației este chiar Vulpița. Tânăra de 22 de ani a decis că numai poate sta alături de soțul ei, așa că a plecat pe un alt drum.

Spre surprinderea tuturor, Vulpița a fost extrem de vehementă. Mai mult, aceasta nu doar că l-a părăsit pe Viorel, dar a părăsit și Bucureștiul. Tânăra și-a făcut bagajul și s-a întors tot acolo de unde a plecat , la Blăgești. Deși a decis că viața alături de Viorel nu i se mai potrivește, tânăra a încercat să se despartă în termeni amiabili.

„Rămânem prieteni. Ai grijă de tine, ai grijă de viața ta. L-am deblocat. Vreau să plec din București liniștită. Îmi pare rău, eu plec. O să-mi fie dor, dar vă sun la telefon”, a spus Vulpița.

Rămas singur, Viorel nu crede că decizia de a îl părăsi i-a aparținut celei care până nu de mult i-a fost parteneră. Bărbatul suspectează că Vulpița are pe altcineva și că acesta a fost, în realitate, motivul despărțirii. Viorel își suspectează soția că a plecat la un alt bărbat, numit Vasile.

„Cred că se duce la ăla, la Vasile. Doamna Mirela, aici sunt două variante. Cred că are pe altcineva sau a găsit motiv să o ducă pe sora ei acasă”, a spus Viorel în cadrul emisiunii Acces Direct.

Bănuielile lui Viorel au fost întărite și de ultimele cuvinte ale Vulpiței. Înainte de a pleca aceasta i-a înmânat cheile de la apartamentul unde locuiau împreună și a spus: „Adio! Am pe altcineva”, scrie Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: