Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a găsit MOTIVUL pentru care fanii Turciei au HUIDUIT momentul de reculegere la amicalul cu Grecia
S-a găsit MOTIVUL pentru care fanii Turciei au HUIDUIT momentul de reculegere la amicalul cu Grecia

S-a găsit MOTIVUL pentru care fanii Turciei au HUIDUIT momentul de reculegere la amicalul cu Grecia

Suporterii turci au fluierat în timpul minutului de reculegere ţinut, aseară, în memoria victimelor atentatelor de la Paris, îaninte de fluierul de start al amicalului cu Grecia (scor 0-0), de la Istanbul.

Aceștia au huiduit puternic încă din prima secundă a momentului de reculegere. Motivul pentru care suporterii turci prezenți la meci au recurs la acest gest a fost dezvăluit pe rețelele de socializare.

Fanii naționalei turce sunt nemulțumiți de decizia FIFA de a cere momente de reculegere la toate disputele fotbalistice care au avut loc de vineri încoace, deoarece în urmă cu mai bine de o lună, forul mondial și în general lumea sportului nu a reacționat similar după atentatul comis de Isis la Ankara. În luna octombrie, capitala Turciei a fost zguduită de explozia a două bombe chiar în timpul unui marș pentru pace, așa că cei 17.000 de spectatori prezenți aseară pe stadionul „Bașakșehir Fatih Terim” au taxat momentul de reculegere ținut pentru victimele de la Paris. Se pare că din tribune s-a scandat și Allah Akhbar.