De foarte mult timp există numeroase speculații la relația dintre doi artiști îndrăgiți din România, dar de acum înainte, fanii nu vor mai avea niciun dubiu. Bărbatul a recunoscut totul și a admis public, în direct la TV, că împreună cu Cleopatra Stratan formează un cuplu fericit.

Edward Sanda a spulberat orice „mit” apărut în presă în ultima perioadă. Acesta a recunoscut însă că până acum nu s-a simțit confortabil să împărtășească acest lucru cu fanii săi, dar acum este pregătit să-și expună sentimentele în fața lor.

Acum au dat cărțile pe față și au recunoscut tot ceea ce fanii lor bănuiau de foarte mult timp: ei formează cel mai proaspăt cuplu din showbizul românesc!

Deși sunt încă foarte tineri, cei doi se gândesc serios la un viitor împreună. Fanii celor doi artiști sunt în delir și se bucură extrem de mult pentru relația lor. Nici măcar „protagoniștii” nu s-au așteptat la un asemenea feedback pozitiv din partea comunității pe care o conduc.

În direct la televiziune, proaspătul iubit al Cleopatrei Stratan a recunoscut că cei doi formează o relație și, mai mult de atât, a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa frumoasei sale iubite, pe care, de altfel, o laudă cu fiecare ocazie pe care o primește.

„Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculațiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat inevitabil.

Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată, văd acum în ea. E chiar ce căutam eu”, a mărturisit Edward Sanda, conform Cancan.