Evenimentul Zilei > Monden > S-a făcut pace? Glume între Fulgy și Viorica de la Clejani: „Mă bruschezi, mă bruschezi!”
S-a făcut pace? Glume între Fulgy și Viorica de la Clejani: „Mă bruschezi, mă bruschezi!”

S-a făcut pace? Glume între Fulgy și Viorica de la Clejani: „Mă bruschezi, mă bruschezi!”

Reconciliere în familia Clejanilor. Fulgy și mama sa, Viorica, au trecut peste toate supărările și acum fac haz de necaz de cele întâmplate. Conflictele din ultima perioadă par să fie date uitării.

Fulgy a postat, în ultima perioadă, pe social media, mai multe filmulețe în care apare în diverse conflicte cu părinții săi. În filmările postate pe Instagram, el spunea că este bruscat sau trecea în cealaltă extremă și își amenința părinții.

Mai mult, Fulgy a mai declarat zilele trecute că Viorica și Ioniță de la Clejani îl țin închis în casă și chiar îl agresează. Acum, se pare că apele s-au mai calmat și buna dispoziție a revenit în casa Clejanilor, notează wowbiz.ro.

Glume între Clejani

Fulgy a postat un nou video pe o rețea de socializare în care le arată urmăritorilor ce face Viorica de la Clejani pentru el. Mama lui Fulgy și artistul au râs, în felul loc unic, de un episod care a avut loc zilele trecute. Cântărețul le-a arătat fanilor lui că Viorica de la Clejani i-a pregătit micul dejun, iar ea a glumit pe seama celor întâmplate în ultima perioadă, imitând reacțiile lui Fulgy.

Fulgy:   Ce frumos, nu? Din partea cui?.. Șefa.. cu cuțitul…cu care ai pus untul.

Viorica de la Clejani: Mă bruschezi, mă bruschezi!

Cum îl vede Fulgy pe tatăl său

Fulgy a vorbit și despre momentul în care Ioniță de la Clejani a fost nevoit să sune la 112, din cauza comportamentului său agresiv. Băiatul Clejanilor regretă toată această situație în care este implicat împreună cu familia lui și a susținut că nu l-a lovit niciodată pe tatăl său.

„Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu, așa că nu există altceva în viața mea decât Dumnezeu. N-ai cum să-i greșesc Lui Dumnezeu. Acum nu se mai ceartă om cu om? Ce ar trebui să fac? Să mă abțin eu și să tac, să le înghit în mine, nu?  Vreau să spun că aurul rămâne aur, diamantul rămâne diamant, iar restul nu ne interesează. Familia de la Clejani e un diamant șlefuit.”  a mai spus artistul.