La Judecătoria Sectorulu 4 București s-a derulat un proces de executare silită, chiar dacă acesta a murit. La două luni şi jumătate după decesul creatorului de modă, s-a înregistrat dosarul cu numărul 18869/4/2019. Obiectul dosarului a fost „încuviinţare executare silită DOSAR EXECUTARE NR.3650/2019”.

În acest dosar, Răzvan Ciobanu a figurat ca debitor, în timp ce la creditor a apărut o firmă de avocatură specalizată în executări silite. A treia parte, petentul, a fost un birou executor judecătoresc.

Prima înfățișare a avut loc pe data de 30 iulie, iar judecătorii au admis cererea de executare silită a lui Răzvan Ciobanu, deşi acesta era decedat. „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac. Pronunţată astăzi, 30.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”.

Răzvan Ciobanu a decedat în a doua zi de Paști, în urma unui accident de de circulație petrecut în Săcele, județul Constanța. Creatorul de modă era singur în mașină și ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de mai mulți copaci.