Evenimentul Zilei > International > RUSIA se pregătește de RĂZBOI. SUTE de tancuri, la GRANIȚĂ. IMAGINILE care DEMONSTREAZĂ planul SECRET
RUSIA se pregătește de RĂZBOI. SUTE de tancuri, la GRANIȚĂ. IMAGINILE care DEMONSTREAZĂ planul SECRET

RUSIA se pregătește de RĂZBOI. SUTE de tancuri, la GRANIȚĂ. IMAGINILE care DEMONSTREAZĂ planul SECRET

Imagini din luna noiembrie arată sute de tancuri rusești de luptă la o noă bază militară la periferia Kamensk-Shakhinsky.

Baza militară se află la doar 18 kilometri de granița cu Ucraina, spre teritoriul rebelilor din estul țării. Imaginile arată sute de tancuri de luptă, precum T-64 și T-62M, în timp ce o mie de camioane militare, sisteme de artilerie și cisterne sunt staționate în apropierea lor.

Rusia și-a extins forțele în apropierea graniței cu Ucraina începând cu luna august, iar în prezent tancurile prezente reprezintă cea mai mare amenințare militară din 2014, anul în care Moscova a anexat Crimeea, a declarat pentru presă comandantul forțelor armate ale Ucrainei.

Muzhenko a declarat că nivelul trupelor rusești se află la „cel mai înailt nivel” din 2013, cînd Moscova a anexat Crimmea și apoi a dislocat forțe în estul Ucrainei.

„În fața noastră este un agresor fără limite legale, morale sau de altă natură”, a spus el. „Este foarte dificilă predicția momentului în care vor începe acțiuni de luptă împotriva Ucrainei.”, a mai spus acesta.

„Acest incident (din Marea Azov – n. red.) a fost un act de agresiune din partea forțelor regulate, aleserviciului de frontieră în raport cu forțele armate ucrainene”, a mai spus Muzhenko, conform defence-blog.com.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: