Rulmentul a dat lovitura

Rulmentul a dat lovitura

Handbalistele de la Rulmentul Braşov au făcut un pas important spre calificarea în semifinalele Cupei Cupelor la handbal.

În prima manşă a „sferturilor“, elevele Marianei Târcă au învins sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 29-27, celebra formaţie slovenă Krim Ljubljana, dublă câştigătoare a Ligii Campionilor. Partida-retur se va disputa pe 15 martie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Braşov.

„Pentru retur vom lua mai multe măsuri de siguranţă în ceea ce priveşte pivoţii de la Krim. Trebuie să fim atente mai ales la Bodnieva. Ştiu că fetele se vor agăţa de orice minge pentru a câştiga. Adversarele ne-au felicitat pentru victorie, dar ne-au spus: «Să ştiţi că venim la Braşov ca să câştigăm»“, ne-a declarat ieri Mariana Târcă.

Rulmentul a dominat meciul de la Ljubljana, având la un moment dat un avans de şase goluri. Pe final de meci, slovenele au revenit, reducând diferenţa la două goluri. „O victorie este o victorie. N-am ce să le reproşez fetelor. Sunt mulţumită de jocul lor“, a precizat Mariana Târcă. Din echipa ardeleană s-au remarcat în special Cristina Neagu (10 goluri) şi Patricia Vizitiu (8 goluri). BLAT Lada, victorie dubioasă la Gyor Şansele echipei Oltchim Rm. Vâlcea de calificare în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin sunt aproape nule după ce, aseară, unguroaicele de la Gyor au pierdut surprinzător acasă, scor 33-34, cu Lada Togliatti, în penultima etapă din Grupa 1. Pentru a obţine calificarea, vâlcencele au nevoie de victorie cu Gyor, în ultima etapă, pe 15 martie, iar rusoaicele nu trebuie să învingă FC Nürnberg.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nemţoaicele au un punct, obţinut cu Oltchim. Alte rezultate în turul „sferturilor“ din cupele europene: Tomis Constanţa - HC Brăila 25-23 (Cupa Challenge, feminin), Benfica - Poli Timişoara 32-22 şi Arkatron Minsk - UCM Reşiţa 29-31 (Cupa Challenge, masculin).