Levy pleacă de la Urziceni

Levy pleacă de la Urziceni

Antrenorul israelian Ronny Levy şi-a dat demisia de la conducerea echipei Unirea Urziceni, însă va rămâne pe banca tehnică a formaţiei ialomiţene pentru confruntarea din play-off-ul Ligii Europa cu croaţii de la Hajduk Split.

Unirea pare să fie la un pas de destrămare. Neplătiţi de câteva luni, jucătorii care uimeau România şi şocau Europa sunt acum cu gândul la plecare. După ce Mihai Stoica şi Narcis Răducan au părăsit şi ei gruparea ialomiţeană, antrenorul israelian le-a urmat şi el exemplul, cel mai probabil, din cauza lipsei unui sprijin financiar solid.

Levy a preluat conducerea Unirii în ultima zi a anului trecut, după plecarea lui Dan Petrescu în Rusia, la Kuban Krasnodar. Primul său meci oficial la cârma Unirii a fost confruntarea contra celor de la Liverpool, în sezonul precedent al Ligii Europa. Unirea Urziceni a pierdut acel meci cu scorul de 0-1. Israelianul a încheiat sezonul trecut pe locul secund în Liga I, iar în acest sezon a pierdut confruntarea cu Zenit Sankt Petersburg în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Unirea va întâlni joi, la Split, formaţia Hajduk, care a eliminat-o pe Dinamo Bucureşti, în play-off-ul pentru calificarea în grupele Ligii Europa. Formaţia din Bărăgan nu a reuşit să marcheze niciun gol în actualul sezon al Ligii I, unde a înregistrat două remize şi două eşecuri, cel mai recent dintre ele, la sfârşitul săptămânii trecute, 0-1 pe teren propriu cu nou-promovata Universitatea Cluj. CITIŢI ŞI: Se rupe Unirea

Ne puteți urmări și pe Google News