Potrivit publicaţiei The Sun, trupa a decis să se retragă în glorie, organizând une eveniment de amploare care ar trebui să înceapă anul viitor şi să se încheie în 2012.

”Cel mai probabil toate concertele se vor desfăşura pe stadioane. Însă este sigur că va fi cel mai mare turneu mondial al trupei”, a spus un oficial al trupei citat de aceeaşi publicaţie.

Rolling Stones s-a format în 1962 şi a devenit una dintre cele mai prolifice trupe rock ale lumii, a cărei performanţă scenică este, întotdeauna, un veritabil spectacol.

Ultimul lor turneu mondial, ”A Bigger Bang”, care s-a întins de-a lungul a doi ani, a adus trupei încasări de peste 558 de milioane de dolari.
Giganţi ai muzicii

Toboşarul Rolling Stones, Charlie Watts, ar urma să împlinească, anul viitor, 70 de ani, în timp ce Mick Jagger, Keith Richards şi Ronnie Wood au trecut fiecare de 60 de ani.

Rolling Stones a fost formată la Londra în 1962 de Brian Jones, Mick Jagger şi Keith Richards. Formaţia a lansat 55 de albume şi compilaţii şi au avut 37 de piese în top-10 singles.

În 1989 trupa a intrat în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 2004, revista Rolling Stone i-a clasat pe locul 4 în 100 Greatest Artists of All Time. Au vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume.

Trupa a concertat şi în România în 2007, în cadrul turneului ”"A Bigger Bang".