Evenimentul Zilei > Actualitate > Rol negativ fără capricii
Rol negativ fără capricii

Rol negativ fără capricii

Actriţa Diana Dumitrescu va juca, de la toamnă, într-o nouă producţie MediaPro, difuzată pe Acasă TV, al cărei nume încă nu a fost dezvăluit.

Diana Dumitrescu, sau Polixenia din telenovela „Aniela”, va face parte din noua proiecţie MediaPro Pictures, în care va interpreta un rol negativ.

„Este un rol total diferit de ce am făcut până acum. Îmi voi schimba personalitatea pentru că este un personaj mult mai aşezat şi mai controlat. Am o plăcere deosebită să joc, în sfârsit, un rol cu adevărat negativ”, povesteşte actriţa.

Filmările la serialul de epocă „Aniela” au luat sfârşit vineri, ultimul episod urmând să fie difuzat pe 22 aprilie, de la ora 20.30.

Împreună cu Maia Morgenstern şi Marin Moraru

Alături de Diana va juca şi Radu Vâlcan, prezentatorul „Poveştirilor adevărate” de la Acasă, care va fi protagonistul serialului, mai exact tânărul arab care se va îndrăgosti de o româncă. Din distribuţie vor mai face parte Maia Morgenstern şi Marin Moraru.

Telenovela „Aniela” a fost considerată cea mai scumpă serie realizată de MediaPro, însă nu a înregistrat audienţele aşteptate, în comparaţie cu povestea ţiganilor din „Regina” (un rating mediu de un milion de privitori pe minut).

„Nu ştiu cât de uşor o să scap de capriciile Polixeniei, probabil că o să procedez ca la fiecare sfârşit de proiect: o să fac exerciţii de meditaţie eu cu mine şi numai cu mine”, declară Diana.

Afectată de participarea la „Dansez pentru tine”

În urma antrenamentelor de la „Dansez pentru tine”, actriţa a avut o cădere de glicemie şi a făcut şi zona zoster (o infecţie virală).

„Am început un tratament de întărire a sistemului imunitar care să-mi dea energie”, încheie vedeta şi speră să facă faţă cu bine duelului la care a fost condamnată, ediţia trecută, alături de Botezatu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: