Robin van Persie - Olympiakos Pireu 3-0! Manchester United se califică în "sferturile" Ligii Campionilor

Robin van Persie - Olympiakos Pireu 3-0! Manchester United se califică în "sferturile" Ligii Campionilor

Manchester United s-a calificat miercuri seară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Cu un Robin van Persie IMPERIAL, autor a trei goluri, Manchester United îşi continuă aventura în Ligă.

Gruparea britanică a pierdut cu 0-2 meciul din tur de la Pireu şi doar o minune o mai putea califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Iar minunea s-a produs! Robin van Persie a marcat de trei ori pentru United, care merge mai departe în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. Van Persie s-a accidentat grav chiar în minutul 90, el fiind scos pe targă şi înlocuit cu belgianul Marouane Fellaini. Liga Campionilor reprezinta pentru Manchester United singura şansă pentru a salva un sezon de coşmar. În Premier League, "diavolii" (care, în ultimul meci din campionat, au pierdut net, 0-3, meciul de acasă cu FC Liverpool) ocupă doar locul 7, la 18 puncte în urma liderului Chelsea. United n-a avut mai mult succes nici în celelalte două competiţii interne, Cupa Angliei şi Cupa Ligii. S-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor echipele: Borussia Dortmund, Manchester United, Reaş Madrid, Chelsea Londra, Paris Saint-Germain, FC Barcelona, Bayern Munchen şi Atletico Madrid.

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor va avea loc la 21 martie, de la ora 13.00, la Nyon. "Red Issue", publicaţia fanilor lui United, susţinea înaintea meciului că antrenorul David Moyes, cel care i-a luat locul lui Sir Alex Ferguson în vara anului trecut, nu mai are viaţă lungă la Manchester. Sursa citată anunţa chiar că Ferguson ar putea reveni în vară pe banca "diavolilor", cel puţin pentru un sezon! În cealaltă partidă a serii, Zenit St. Petersburg, care a pierdut cu 2-4 manşa întâi cu Borussia Dortmund, vicecampioana Europei, a ratat onorabil calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Zenit a învins la Dortmund cu 2-1. Rezultatele de miercuri seară: Manchester United - Olympiacos 3-0 Robin van Persie  25-pen., 45+1, 51 BVB - Zenit 1-2 Sebastian Kehl 38 / Hulk 16, Salomón Rondón 73

Ne puteți urmări și pe Google News