Evenimentul Zilei > Actualitate > Rivaldo face spectacol în Angola | VIDEO
Rivaldo face spectacol în Angola | VIDEO

Rivaldo face spectacol în Angola | VIDEO

Brazilianul Rivaldo, fost campion mondial şi câştigător al Balonului de Aur, a ajuns în Angola, însă evoluţiile sale sunt încă strălucitoare.

În vârstă de 39 de ani, Rivaldo a marcat un hat-trick de senzaţie pentru formaţia Kabuscorp, în victorua cu 3-1 în faţa grupării Recreativo Caala. Brazilianul a marcat superb din lovitură liberă şi l-a umilit pe portarul oaspeţilor la a treia reuşită. Rivaldo a ajuns în Angola în ianuarie.

Rivaldo a început fotbalul la Santa Cruz, în 1991, însă a explodat la Deportivo la Coruna şi FC Barcelona, în perioada 1996-2002, când a cunoscut cele mai mari satisfacţii din carieră, câştigând două titluri în Spania. A urmat o Ligă a Campionilor cucerită cu AC Milan, dar şi trei titluri în Grecia, cu Olympiacos, şi alte trei succese în Uzbekistan, cu Bundyonkor.

Pe plan internaţional, Rivaldo a pus serios umărul la cucerirea Cupei Mondiale din 2002, cu Brazişia, cât şi la câştigarea Copei America din 1999.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/9IqBxg3drRo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: