Ribery a recunoscut că a făcut sex cu o minoră

Ribery a recunoscut că a făcut sex cu o minoră

Internaţionalul francez Franck Ribery a recunoscut că a făcut sex cu două fete, împreună cu un prieten.

Una dintre fete a fost Zahia, prostituata care la acea vreme era minoră. "Am făcut sex cu două fete, ne-am schimbat partenerele toată noaptea", a recunoscut Ribery, conform cotidianului spaniol "Marca".

Ziarul francez "Le Parisien", care a intrat în posesia declaraţiilor date de Ribery şi Benzema la poliţie, notează că Zahia s-a mutat în aprilie 2009 la München, pentru a întreţine raporturi sexuale cu Ribery.

Starul de la Bayern susţine că nu a plătit-o pe Zahia şi că habar n-a avut că fata avea doar 17 ani. "Nu i-am dat 700 de euro, aşa cum zice ea. Arăta de parcă avea 20 de ani, nu 17. Dacă ştiam că este atât de tânără, nu mă culcam cu ea", s-a apărat Ribery. Toată aventura l-a costat 2.000 de euro, bani cu care a plătit avionul, restaurantul şi hotelul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Blanc demisionează dacă nu califică echipa la Euro 2012

Laurent Blanc, noul selecţioner al Franţei, a vorbit despre planurile sale la naţionala "cocoşilor galici". El a declarat că îşi va da demisia în cazul în care nu va reuşi să obţină calificarea la Campionatul European din 2012.

"Nu voi mai continua ca selecţioner al Franţei dacă nu am să reuşesc să calific această echipă la Campionatul European din 2012. Nu ar mai avea rost", a declarat Blanc, care, în cariera de jucător, a fost campion mondial (în 1998) şi european (în 2000). Blanc i-a luat locul în această vară lui Raymond Domenech.

Naţionala Franţei va juca în campania de calificare într-o grupă din care mai fac parte România, Bosnia, Belarus, Albania şi Luxemburg.