Rezultate EXIT-POLL ageleri prezidentiale 2014

Rezultate EXIT-POLL ageleri prezidentiale 2014

REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. La ora 21.00, principalele institute de sondare a opiniei publice au prezentat rezultatele exit poll-urilor turul doi. Evz.ro va prezintă cifrele exacte pe care le-au făcut publice institutele de sondare care au realizat SONDAJE EXIT-POLL.

REZULTATE EXIT POLL VICTOR PONTA şi KLAUS IOHANNIS:

Aflaţi aici cifrele exacte:

REZULTATE EXIT POLL alegeri prezidenţiale 2014, turul II. Procentele obținute de Victor Ponta şi Klaus Iohannis. PLUS reacțiile celor doi politicieni

Ne puteți urmări și pe Google News

REZULTATE EXIT-POLL TURUL II şi  REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENȚIALE, pe evz.ro

De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 2 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro în 16 noiembrie pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

EVZ îţi prezintă cele mai importante ştiri şi analize despre alegerile prezidenţiale din 2014. De asemenea, pe evz.ro vei putea afla în timp real  rezultatele sondajelor exit-poll de la alegerile prezidentiale 2014. Cel mai bun portal de stiri va transmite in timp real rezultate turului 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

CITIȚI pe EVZ.RO sondaje, prezența la urne, rezultatele exit-poll-urilor și rezultatele la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 în timp real.