Evenimentul Zilei > Actualitate > Revoltător. Hoții i-au prădat mormântul. Motivul este halucinant
Revoltător. Hoții i-au prădat mormântul. Motivul este halucinant

Revoltător. Hoții i-au prădat mormântul. Motivul este halucinant

Mormântul unui băiat de 18 ani a fost profanat la doar câteva zile după ce acesta a fost înmormântat. Hoții au crezut că găsesc aur. Dar s-au mulțumit și cu o bancnotă de 50 de lei.

Mădălin, un băiat de 18 ani din comuna Săulești, Gorj, a fost înmormântat în prima zi a anului nou.

Băiatul a fost răpus de cancer cu  doar câteva zile înainte de Revelion. Mădălin provenea dintr-o familie cu o situație finaciară precară, de aceea nici nu a avut mari șanse în lupta cu necruțătoarea boală. Constantin Drăghici,  primarul comunei, a încercat să se implice și să îi ajute, însă băiatul a  fost răpus mult prea rapid de boală.

Familia îndurerată mergea la mormânt aproape în fiecare zi. Ultima dată când tatăl lui Mădalin a mers să îl viziteze a fost șocat de ce a găsit în cimitir. Mormântul fiului său era distrus, iar scriul deschis.

Șocat și revoltat a mers imediat la poliție pentru a reclama incidentul și a fost deschis un dosar penal pentru profanare de morminte.

Primarul Constantin Drăghici  a fost printre primii care a ajuns la mormânt și a observat că plăcile de beton erau îndepărtate și sicriul deschis.

Deocamdată, profanatorii nu au fost prinși, iar polițiștii îi caută.

Potrivit anchetatorilor, profanatorii căutau aur, însă nu au avut prea mare succes, așa că s-au mulțumit cu cei 50 de lei, pe care băiatul îi avea pe piept. El a fost îngropat în costum de mire și, conform tradiției, i s-au pus bani pe piept, potrivit cancan.ro.