Revine Rapid în Giuleşti?

Revine Rapid în Giuleşti?

Formaţia Rapid Bucureşti este aproape de a reveni pe arena din Giuleşti, CS Rapid oferindu-i grupării patronate de George Copos o cale de întoarcere pe stadionul de casă al "vişiniilor".

Dacă FC Rapid va plăti 150.000 de lei, din datoria de 570.000, până la 13 august, fanii giuleşteni vor intra din nou în tribunele arenei de sub Podul Grant, în partida de acasă, contra celor de la Concordia Chiajna. "Clubul Sportiv Rapid Bucureşti îşi afirmă disponibilitatatea de a permite FC Rapid Bucureşti S.A. să utilizeze stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu pentru meciul de fotbal programat în data de 21 august., în condiţiile în care FC Rapid Bucureşti S.A. plăteşte până la data de 13 august o tranşă de cel puţin 150 mii RON din datoria înregistrată la Clubul Sportiv Rapid Bucureşti, urmând ca întreaga datorie să fie achitată până la 3 septembrie", se menţionează în comunicatul CS Rapid.

George Copos, patronul Rapidului, se lasă însă greu convins să îşi plătească restanţele. "Eu ştiu că avem doar o datorie de 121.000 de lei, alte detalii nu cunosc. Sunt plecat din Bucureşti, dar am să mă documentez când am să mă întorc. Vom vedea atunci ce vom face", a declarat, pentru EVZ, Copos.

Ne puteți urmări și pe Google News