Revin doctorii

Revin doctorii

Patrick Dempsey si Katherine Heigl, doi dintre cei mai sexy actori de TV in 2007, lumineaza salile de operatie din serialul „Anatomia lui Grey”.

Al treilea sezon al mult-premiatului serial „Anatomia lui Grey” isi „desecretizeaza” subiectul pe micile ecrane din  22 ianuarie, la TVR 1, ocazie cu care Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Sandra Oh, Katherine Heigl si Justin Chambers isi imbraca iar halatele care i-au facut celebri si intra in sala de operatii.

Serialul a fost asteptat cu interes la noi, dar continua sa inregistreze audiente bune si in SUA. Cel mai recent episod vizionat in State a plasat canalul ABC, care difuzeaza serialul, pe locul I in topul audientelor, in fata CBS, NBC si Fox.  

Primul episod din noul sezon ii regaseste pe medici foarte ingrijorati de situatia lui Izzie (Katherine Heigl), care refuza sa isi revina dupa pierderea iubitului ei Denny. Cea pe care grupul o desemneaza sa o linisteasca e Meredith (Ellen Pompeo).

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceasta ii provoaca un soc Cristinei, spunandu-i ca, in seara balului, a avut relatii intime cu Derek (Patrick Dempsey)! Actiunea va continua alert, intr-un sezon cu adevarat dinamic.

Succesul de care s-a bucurat programul a dus si la crearea unui joc pentru telefoane, care foloseste subiectul „Anatomiei”. Cam greu sa faci pe doctorul in metrou, dar... nimic nu e imposibil.