“Reflecţii din deşert. Maxime şi cugetări”, la ”Primăvara cărţilor" de la Iaşi

“Reflecţii din deşert. Maxime şi cugetări”, la ”Primăvara cărţilor" de la Iaşi

"Primăvara cărţilor la Iaşi" aduce în peisajul cultural românesc o lansare inedită: “Reflecţii din deşert. Maxime şi cugetări”, de Daniela E.Bogdan. Lansarea volumului de maxime şi cugetări creştine va avea loc în cadrul Târgului de Carte Librex, de la ora 17.00, la standul editurii Eikon şi va sta sub semnul prieteniei, ca "cea mai înaltă formă de iubire creştină: agape".

"Este un eveniment dedicat ideii de prietenie, ca cea mai înaltă formă de iubire creştină: agape. Aş dori să reabilitez percepţia despre prietenie. În zilele noastre, oamenii nu mai cred în prietenie, o consideră o virtute foarte rar întâlnită. Există şi acum, ca în urmă cu câteva mii de ani, oameni care au capacitatea de a fi buni prieteni, aşa cum a fost, în Vechiu Testament, marea prietenie dintre prinţul Ionatan şi David", a spus Daniela E.Bogdan.

Maxime şi cugetări:

  • "Putem trăi fără multe lucruri în această viaţă, dar fără sens nu putem! Iar sensul nu ni-l dă decât Iubirea."
  • "Doar prin sine însuşi, timpul nostru interior nu ne oferă şansa de a deveni eterni. Numai Iubirea poate."
  • "Prietenia este un lucru pe care îl facem în timpul vieţii, dar care poate dura mai mult decât ea."
  • "Eu? Un pachet de oase care iubeşte."

Peste 130 de expozanţi Ediţia a XXII-a a Târgului de Carte Librex are loc până în 16 martie, în incinta Palas Mall din Iaşi, o locatie nouă, în inima orasului, lângă Palatul Culturii. Sub genericul ”Primăvara cărtilor la Iaşi”, Librex-ul reuneste anual expozanti din domeniul editorial din întreaga tară, precum si din arii conexe acestuia: papetărie, artă, muzică şi diverse industrii creative similare.

Ne puteți urmări și pe Google News

La ”Primăvara cărtilor la Iaşi” participă, în acest an, peste 130 de expozanţi în domeniul editorial din România (edituri, importatori/distribuitori de carte românească şi străină, asociaţii, muzee, reviste culturale şi importatori/distribuitori de papetărie, jucării, birotică şi muzică). Târgul poate fi vizitat zilnic între orele 10.00 şi 20.00.