"Este un eveniment dedicat ideii de prietenie, ca cea mai înaltă formă de iubire creştină: agape. Aş dori să reabilitez percepţia despre prietenie. În zilele noastre, oamenii nu mai cred în prietenie, o consideră o virtute foarte rar întâlnită. Există şi acum, ca în urmă cu câteva mii de ani, oameni care au capacitatea de a fi buni prieteni, aşa cum a fost, în Vechiu Testament, marea prietenie dintre prinţul Ionatan şi David", a spus Daniela E.Bogdan.

Maxime şi cugetări:

  • "Putem trăi fără multe lucruri în această viaţă, dar fără sens nu putem! Iar sensul nu ni-l dă decât Iubirea."
  • "Doar prin sine însuşi, timpul nostru interior nu ne oferă şansa de a deveni eterni. Numai Iubirea poate."
  • "Prietenia este un lucru pe care îl facem în timpul vieţii, dar care poate dura mai mult decât ea."
  • "Eu? Un pachet de oase care iubeşte."

Peste 130 de expozanţi
Ediţia a XXII-a a Târgului de Carte Librex are loc până în 16 martie, în incinta Palas Mall din Iaşi, o locatie nouă, în inima orasului, lângă Palatul Culturii. Sub genericul ”Primăvara cărtilor la Iaşi”, Librex-ul reuneste anual expozanti din domeniul editorial din întreaga tară, precum si din arii conexe acestuia: papetărie, artă, muzică şi diverse industrii creative similare.

La ”Primăvara cărtilor la Iaşi” participă, în acest an, peste 130 de expozanţi în domeniul editorial din România (edituri, importatori/distribuitori de carte românească şi străină, asociaţii, muzee, reviste culturale şi importatori/distribuitori de papetărie, jucării, birotică şi muzică). Târgul poate fi vizitat zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

Te-ar putea interesa și: