Evenimentul Zilei > Social > Recursul la decizia CATERISIRII lui Cristian Pomohaci. Acuzații grave de ȘANTAJ și Decizia de ultimă oră a Parchetului General
Recursul la decizia CATERISIRII lui Cristian Pomohaci. Acuzații grave de ȘANTAJ și Decizia de ultimă oră a Parchetului General

Recursul la decizia CATERISIRII lui Cristian Pomohaci. Acuzații grave de ȘANTAJ și Decizia de ultimă oră a Parchetului General

Daniela Mocanu, avocata părintelui Pomohaci are decizii de ultimă oră în legătură cu recursul făcut la decizia caterisirii și le-a prezentat, în premieră, la RomâniaTV.

În toiul scandalului în care Cristian Pomohaci este implicat și din cauza căruia a fost dat afară din preoție, fostul părinte a înaintat un recurs de contestare a deciziei caterisirii.

 

În studiourile RTV, avocata sa, Daniela Mocanu, a vorbit despre cele mai proaspete vești despre Cristian Pomohaci.

 

De asemenea, au fost invitate și mai multe prietene ale fostului părinte, care au povestit despre minunile realizate de Pomohaci și cum, cu ajutorul harului sfânt, el se ruga pentru ele, chiar ajutându-le să elimine tulburări de ritm cardiac. Ele au mai declarat că părintele se roagă în continuare pentru oameni, că ei îl caută în continuare, iar el cu mare drag încă îi mai consiliază.

 

Pomohaci de la debutul scandalului a ținut un post foarte strict, iar prietenele lui sunt îngrijorate pentru el, acuzând media de linșaj, de un atac neobosit și o campanie de denigrare pe care ele nu și-o pot explica.

 

Saveta Bogdan se declară fana sa numărul 1, dă în scris că Pomohaci a căzut victima unei ”făcături”, iar cântăreața spune că se înfioară numai când îi pronunță numele părintelui, deci clar are har.

 

Avocata Daniela Mocanu spune că fostul părinte trece prin clipe dramatice și că este slăbit, în urma atacurilor media. Sunt în a doua etapă procesuală, așteaptă emiterea și primirea citației.

 

Părintele rămâne consecvent în poziția lui, că iubește toți oamenii și că i-a iertat pe toți, dorește unitatea bisericii și să le fie de folos credincioșilor. Asigură pe toată lumea că va sta mereu la dispoziția tuturor celor care îi solicită ajutorul.